Sisustustekstiilinäyttely: Taitava Lappi – Sadonkorjuumarkkinat 9. – 10.9.2017 Lyseonpuiston lukio, Ruokasenkatu 18, Rovaniemi.

Heidi Maarit Pietarinen (Taiteilija), Jenni-Liisa Johanna Yliniva (Taiteilija), Raija Sinikka Aatsinki (Taiteilija)

Tutkimustuotokset: Taiteellinen ja muu ei-tekstimuotoinen muotoNäyttelyTaiteellisen produktion tai yhteisnäyttelyn itsenäinen osa

Abstrakti

Lapin yliopiston sisustus- ja tekstiilimuotoilun koulutusohjelma on värikkäästi esillä Lyseonpuiston lukiolla 9. – 10.9. järjestettävillä Taitava Lappi – Sadonkorjuumarkkinoilla. Koulutusohjelma järjestää satoaan esittelevän Sisustustekstiilinäyttelyn osana markkinaohjelmaa. Värejä ja muotoja hehkuva tekstiilisuunnittelu näkyy sekä sisustus- ja tekstiilimuotoilun opiskelijoiden sisustustekstiileissä että Lapin yliopistosta eläköityneen painokangasopettajan Raija Aatsingin teoksissa. Tunnelmaa luovat myös tekstiilialan professori Heidi Pietarisen ja yliopisto-opettaja Jenni-Liisa Ylinivan Icy Reflections (Jäisiä Heijastuksia) -taidetekstiilit, jotka on suunniteltu Lapin yliopiston mediatieteen professori Eija Timosen jääkuvien pohjalta. Osa sisustustekstiileistä on myynnissä. Lisätietoja voi kysyä suoraan suunnittelijoilta tai Alice in Northerland -design-kollektiivilta ja tekstiilivalmistaja K & H Annala Oy:ltä.
Alkuperäiskielisuomi
TilaJulkaistu - 9 lokak. 2017
OKM-julkaisutyyppiF2 Julkinen taiteellisen tuotoksen osa
TapahtumaTaitava Lappi - sadonkorjuumarkkinat - Lyseonpuiston lukio, Rovaniemi, Suomi
Kesto: 9 syysk. 201710 syysk. 2017

Hakusanat

  • sisustustekstiili, Taito Lappi ry., syysmarkkinat

Tieteenala

  • Kuvataide ja muotoilu

Viite tähän julkaisuun