Näkymätön näkyvässä : (kuratointi)

Elisa Alaluusua (Taiteilija), Tom Engblom (Taiteilija), Jaana Erkkilä-Hill (Taiteilija), Michael Marnin Jacobs (Taiteilija), Kalle Lampela (Taiteilija), Leila Lipiäinen (Kuraattori), Esa Meltaus (Taiteilija), Pirjo Puurunen (Taiteilija)

Tutkimustuotokset: Taiteellinen ja muu ei-tekstimuotoinen muotoNäyttelyTaiteellisen produktion tai yhteisnäyttelyn itsenäinen osa

Abstrakti

”Näyttelyssämme tarkastelemme kuvataiteen keinoin ilmiöitä, jotka ovat kätkeytyneet tietoisuudelta, vaikka ovat silmin havaittavissa. Näemme yhtä, ja yllättäen sen takana on jotakin muuta. Mitä kertovat hylätyt kylät, pellot, näkymätön kirjoitus? Mitä kohtaloita kätkeytyy maisemaan, esineisiin, paperin tuolle puolen?”

Näkymätön näkyvässä –näyttelyn toteuttavat kollektiivisesti Lapin yliopiston Taide- ja kulttuuriopintojen yksikön taiteilijaopettajat. Taiteilijat ovat osallistuneet useisiin näyttelyihin Suomessa ja kansainvälisesti viimeisten 30-vuoden ajan. Pitkänlinjan tekijät ovat toimineet erilaisissa luottamustehtävissä ja ryhmässä on useita palkittuja taiteilijoita.
Alkuperäiskielisuomi
JulkaisijaVoipaalan taidekeskus
TilaJulkaistu - 13 helmik. 2021
OKM-julkaisutyyppiF2 Julkinen taiteellisen tuotoksen osa
TapahtumaNäkymätön näkyvässä: Taiteiden tiedekunnan taide- ja kulttuuriopintojen yksikön näyttely - Voipaalan taidekeskus, Voipaala, Suomi
Kesto: 13 helmik. 202111 huhtik. 2021

Tieteenala

  • Kuvataide ja muotoilu

Viite tähän julkaisuun