Luova matkailu avartaa -näyttely

Antti Jokinen (Taiteilija), Riko Habaue (Taiteilija), Miia Kettunen (Taiteilija), Tanja Koistinen (Taiteilija), Tatiana Kravtsov (Taiteilija), Elina Luiro (Taiteilija), Meri Nikula (Taiteilija), Paula Sieppi (Taiteilija), Antti Stöckell (Taiteilija), Johanna Kurpat (Taiteilija), Hendrik Kalk (Taiteilija), Victoria Mlakar (Taiteilija), Arna Maríudóttir Auðunsdóttir (Taiteilija), Tanja Mäkitalo (Taiteilija), Maria Huhmarniemi (Taiteilija), Minna Kovero (Taiteilija), Eliina Hurtig (Taiteilija), Pia Lindfors (Taiteilija), Anniina Poikela (Taiteilija)

Tutkimustuotokset: Taiteellinen ja muu ei-tekstimuotoinen muotoNäyttelyItsenäinen taiteellinen teos tai yksityisnäyttely

Abstrakti

TaPaMa – Taideperustaisia palveluja matkailuun -hankkeessa on kehitetty taideperustaisia matkailupalveluita. Luova matkailu avartaa -näyttelyssä on esillä näitä palvelukonsepteja esitteleviä julisteita, esitteitä ja videoita. Hanke tukee Lapin taidemuseoiden ja -gallerioiden uutta asiakastyötä sekä luovien alojen ja matkailusektorin yhteistyötä. Näyttely mallintaa esityksiä ja työpajoja, jotka johdattajat osallistujat tai yleisön pohjoiseen kulttuuriin, ympäristöön ja luontoon. Palveluja on kehitetty eri taiteiden aloilla. Mukana on tanssia, keramiikkaa, villamaalausta, ympäristötaidetta ja luontovalokuvausta.
 
Alkuperäiskielisuomi
JulkaisijaLapin yliopisto taiteiden tiedekunta
TilaJulkaistu - 2021
OKM-julkaisutyyppiF1 Julkinen itsenäinen taiteellinen tuotos tai yksityisnäyttely
TapahtumaArctic Design Week 2021 - Rovaniemi, Suomi
Kesto: 22 maalisk. 202128 maalisk. 2021

Tieteenala

  • Kuvataide ja muotoilu

Viite tähän julkaisuun