Scientific Tourism

Projektin tiedot

Kuvaus

Scientific Tourism (SCITOUR) – hanke tukee pohjoisia matkailualan yrittäjiä kehittämään tiedematkailutuotteita markkinoille. Tiedematkailu on yhdistelmä oppimista ja kokemuksia, jossa tiedon ja opin jakaminen on tärkeä osa matkailukokemusta. Kuten tiedon tai paikallisen tietämyksen jakaminen matkailijoiden kanssa tarkoituksena lisätä ja syventää matkailijoiden ymmärrystä kokemusta kohtaan. Hanke on tätä varten luoneet Wonder Seekers brändin ja kotisivun, jonka kautta yritykset voivat markkinoida tiedematkailutuotteitaan. Hankkeen rahoittajina toimivat Euroopan Unioni / NPA.

Wonder Seekers -kotisivun tavoitteena on edistää arktisten matkailuyrittäjien näkyvyyttä tiedematkailijoiden yhteisölle ja toimia kansainvälisenä markkinointialustana. Tiedematkailusta kiinnostuneet yritykset voivat saada tuotteitaan kotisivulle hakemalla mukaan hankkeen verkostoon.
Tärkeimmät tulokset

Key findings will be added later in the project duration.
AkronyymiSCITOUR
TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm01.05.202030.09.2022

Rahoitus

  • Euroopan aluekehitysrahasto EAKR: 120 185,00 €
  • Työ- ja elinkeinoministeriö: 77 975,80 €
  • Työ- ja elinkeinoministeriö: 36 980,20 €
  • Euroopan aluekehitysrahasto EAKR: 563 046,00 €

Tieteenala

  • Monitieteinen

Sormenjälki

Tutustu tutkimuksen aiheisiin, joita tämä projekti koskee. Nämä merkinnät luodaan taustalla olevien stipendien/apurahojen perusteella. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen sormenjäljen.