Digiarkkitehtuurin tiekartta lappilaisilille elintarvikeyrityksille

Projektin tiedot

Kuvaus

Digiarkkitehtuurin tiekartta -hankkeessa tiedotetaan lappilaisille elintarvikeyrityksille digitalisaation mahdollisuuksista ja haasteista. Hankkeessa luodaan yrittäjien avuksi digiarkkitehtuurin tiekartta eli sähköisen tiedotusmateriaalin kokonaisuus, joka tuo esille lappilaisia elintarvikeyrityksiä ja muita ruokaketjun toimijoita palvelevia digitaalisia palveluratkaisuja. Hankkeen toiminta suunnataan lappilaisille elintarvikealan yrityksille ja ruokaketjun toimijoille, ja sen toteutuksessa on mukana yritysverkosto, joka laajenee hankkeen etenemisen myötä.

Digiarkkitehtuurin tiekartta -hankkeessa lisätään lappilaisten elintarvikeyritysten tietoa siitä, mitä digitalisaatio voi elintarvikeketjuissa olla, miten sitä voi hyödyntää ja miten sen aiheuttamat haasteet kohdataan. Lisäksi toteutetaan digitalisaatiota tukevaa tiedonvälitystä esimerkiksi asiakaslähtöisyydestä. Hankkeessa huomioidaan se, miten arktisuudella ja perinteellä voidaan tuottaa lisäarvoa tuotteille ja palveluille digitaalisuuden keinoin. Hankkeessa järjestetään asiantuntijavetoisia avoimia työpajoja, joissa tutustutaan digitaalisuuden mahdollisuuksiin ja haasteisiin eri näkökulmista.

Yhteystiedot:
Anna-Riikka Lavia
+ 358 40 5200667
TilaPäättynyt
Todellinen alku/loppupvm01.01.201829.02.2020

Rahoitus

  • Euroopan maaseuturahasto: 107 550,00 €

Tieteenala

  • Liiketaloustiede

Sormenjälki

Tutustu tutkimuksen aiheisiin, joita tämä projekti koskee. Nämä merkinnät luodaan taustalla olevien stipendien/apurahojen perusteella. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen sormenjäljen.