Valokuva Susanna Pääkkölä

Susanna Pääkkölä

Filosofian maisteri FM, Vieraileva tutkija, FM

20082020

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tutkimusintressit

Väitöstyön aihe: Lämmönsäätelyvasteet ja turvallisuus talvimatkailupalveluissa
Kylmässä ympäristössä toimiminen on aina haasteellista. Kylmissä olosuhteissa toimivissa poromatkailuyrityksissä ohjelmapalvelujen turvallisuus on osa palvelun laatua ja turvallisuuden varmistaminen tärkeää sekä asiakkaan että palvelun tarjoajan kannalta. Kylmässä toimimisesta aiheutuvat riskit on syytä tuntea ja ottaa huomioon mm. suunniteltaessa palveluja terveysrajoitteita omaaville erityisasiakkaille. 
  
Lääketieteen alaan kuuluvassa tutkimuksessa havainnoidaan poromatkailuyrityksissä talviohjelmapalveluihin osallistuvia työntekijöitä, palveluja käyttäviä asiakkaita sekä erityisryhmiin kuuluvia palvelun käyttäjiä työssä ja asiakkaina. Työssä kartoitetaan elimistön lämpötasapainoa ohjelmapalveluiden aikana sekä talviohjelmapalveluihin liittyviä riskejä, kuormittavuutta ja työturvallisuuteen vaikuttavia tekijöitä. Fysiologisten mittausten ja kyselyiden tuottamaa tietoa voidaan hyödyntää entistä turvallisempien ja laadukkaampien matkailuohjelmapalveluiden suunnittelussa sekä erilaisissa tuotekehitysprosesseissa.

puh. +358 40 484 4297

Tehtävät yliopiston ulkopuolella

Koulutussuunnittelija, Lapin yliopisto

1 toukok. 200931 jouluk. 2009

Tieteenala

  • Matkailututkimus

Sormenjälki

Sukella tutkimusaiheisiin, joissa Susanna Pääkkölä on aktiivinen. Nämä aihemerkinnät ovat peräisin tämän henkilön tutkimustuotoksista. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen sormenjäljen.
  • 1 Samanlaiset profiilit