• Lähde: Scopus
  • Lasketaan Puressa olevien julkaisujen ja Scopuksen lainausten mukaan
20202020

Tutkimustuotoksia vuodessa

Jos olet muokannut tietoja Puressa, ne näkyvät pian tässä.

Henkilökohtainen profiili

Tutkimusintressit

Tutkimuksessani olen kiinnostunut kestävyyksien (sustainabilities) moninaisuudesta Arktisella alueella, sekä näiden välisistä valtasuhteista. Lähestyn aihetta dekoloniaaliteorioiden ja -metodologioiden kautta ja tavoitteenani on ymmärtää, kuinka erilaiset kestävyyden mallit voisivat konfliktin sijaan tukea toisiaan. Väitöskirjassani tutkin aihetta Grönlannin ja Perämeren hylkeenpyynnin kautta.

Olen valmistunut Taiteen maisteriksi sekä teollisesta muotoilusta (Lapin yliopisto), että Creative Sustainability:stä (Aalto-yliopisto). Lisäksi olen opiskellut Alkuperäiskansatutkimusta Helsingin yliopistossa, sekä uudistanut suhdettani materiaaleihin ja muotoiluun University of Alaska Fairbanksin Native Arts (Alkuperäiskansataide) kursseilla. Käsittelen kestävyyttä sosiomateriaalisena kokonaisuutena ja sen vuoksi muotoilu, tekeminen ja osallistuminen ovat tiiviisti osana metodologisia intressejäni.

Koulutus / tieteellinen pätevyys

Taiteen maisteri, Aalto-yliopisto

Myöntöpäivä: 13 kesäkuuta 2018

Taiteen maisteri

Myöntöpäivä: 9 kesäkuuta 2016

Tieteenala

  • Politologia

Sormenjälki

Sukella tutkimusaiheisiin, joissa Heidi Konttinen on aktiivinen. Nämä aihemerkinnät ovat peräisin tämän henkilön tutkimustuotoksista. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen sormenjäljen.
  • 1 Samanlaiset profiilit