Media Education Hub

 • PostiosoiteNäytä kartalla

  Media Education Hub, Faculty of Education, P.O.Box 122

  96101 Rovaniemi

  Suomi

 • KatuosoiteNäytä kartalla

  Yliopistonkatu 8 D, 2nd floor

  Rovaniemi

  Suomi

Organisaation profiili

Organisaation profiili

Media Education Hub (MEH) on kehityksen kärjessä oleva opetus- ja tutkimusyksikkö, jolla on yli 15 vuoden kokemus tiederajat ylittävien tutkimushankkeiden toteuttamisesta ja pedagogisten mallien kehittämisestä erilaisiin konteksteihin.

Vastaamme mediakasvatukseen sekä median ja digitaalisen teknologian käyttöön opetuksessa ja oppimisessa liittyvästä koulutuksesta sekä toteutamme alan tutkimus- ja kehittämishankkeita. Teemme eri tieteenaloja yhdistävää tutkimus- ja kehittämistyötä, ja tarjoamme tutkimusperustaista opetusta sekä pääaineena että läpileikkaavana teemana tiedekunnan koulutusohjelmissa.

Teemme yhteistyötä eriasteisten oppilaitosten, yritysten ja yhteisöjen kanssa niin alueellisella, kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla. Kansainvälisiä yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa Stanfordin yliopisto (Kalifornia, USA), Mercerin yliopisto (Atlanta, USA), Milanon katolinen yliopisto (Milano, Italia), Uumajan yliopisto (Uumaja, Ruotsi) ja Beijing Normal University (Peking, Kiina).

Lisäksi olemme vuodesta 2005 alkaen järjestäneet joka toinen vuosi kansainvälisen mediakasvatuskonferenssin MEC Media Education Conference (aiemmin NBE-konferenssi), joka kokoaa yhteen mediakasvatuksen tutkijoita.

Sormenjälki

Sukella tutkimusaiheisiin, joissa Media Education Hub on aktiivinen. Nämä aihemerkinnät ovat peräisin tämän organisaation jäsenten tutkimustuotoksista. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen sormenjäljen.

Verkosto

Yhteisjulkaisut ja -projektit viiden viime vuoden ajalta. Voit avata lisätietoja napsauttamalla sinisiä palloja.