Arktisen keskuksen hallinto

Organisaation profiili

Organisaation profiili

Tutkimusryhmän jäsenet keskittyvät laajasti hallinnan eri aspekteihin: kansainväliseen oikeuteen, arktiseen alueelliseen yhteistyöhön, tieteen ja politiikan yhtymäkohtiin, kestävään kehitykseen, alkuperäiskansojen oikeuksiin ja niitä koskeviin poliittisiin päätöksiin, paikallisiin ja kansallisiin säännöksiin sekä yksityiseen hallintaan. Yksittäiset tutkimukset keskittyvät Arktiseen neuvostoon, ympäristöoikeuteen, ympäristövaikutusten arviointiin, arktiseen muuttoliikkeeseen, arktiseen matkailuun, yritysten sosiaaliseen vastuuseen ja paikalliseen hyväksyttävyyteen, arktisen alueen ulkopuolisiin toimijoihin sekä Euroopan unioniin arktisilla alueilla.

Tutkimusryhmän tavoitteena on tehdä arktisen alueen hallinta läpinäkyvämmäksi, ja tarjota päätöksentekijöille, tutkijoille ja muille toimijoille kokonaisvaltaisempaa tietopohjaa, jotta he voisivat tehdä valistuneempia ja vastuullisempia päätöksiä.

Sormenjälki

Sukella tutkimusaiheisiin, joissa Arktisen keskuksen hallinto on aktiivinen. Nämä aihemerkinnät ovat peräisin tämän organisaation jäsenten tutkimustuotoksista. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen sormenjäljen.

Verkosto

Yhteisjulkaisut ja -projektit viiden viime vuoden ajalta. Voit avata lisätietoja napsauttamalla sinisiä palloja.