MUTElab

Laboratoriot/Studiot: Laboratorio

Tarkemmat tiedot laboratoriosta tai studiosta

Kuvaus

MUTElab on Muodin, tekstiilitaiteen ja materiaalitutkimuksen koulutusohjelman tutkimus- ja kehittämisympäristö. MUTElabissa on mahdollista kokeilla, kehittää ja tutkia erilaisia muotiin (esim. muoto- ja rakennesuunnittelu), tekstiilisuunnitteluun (esim. painokankaat ja jacquard-kudonta) sekä materiaalitutkimukseen (esim. materiaalit vaatetuksessa ja tekstiilitaiteessa) liittyviä ideoita.

Keskeisiä kokeilujen ja suunnittelun alueita ovat erilaiset tutkittuun tietoon perustuvat ja sitä soveltavat lähestymistavat ja näkökulmat, jotka palvelevat ihmisen ja ympäristön hyvinvointia. Studioiden työskentelytapa tukee moniaistisuuden ja toiminnallisuuden perusajatusta.

Laboratoriomme mahdollistaa myös monialaisen yhteistyön yritysten ja eri organisaatioiden kanssa. Ota meihin yhteyttä ja kysy mahdollisuudesta testata tuoteideoitasi.

Tieteenala

  • Kuvataide ja muotoilu

Sormenjälki

Tutustu tutkimusalueisiin, joilla tätä laitetta on käytetty. Nämä merkinnät luodaan niihin liittyvien tuotosten perusteella. Yhdessä ne muodostavat ainutlaatuisen sormenjäljen.