Näkymätön näkyvässä

Elisa Alaluusua (Artist), Tom Engblom (Artist), Jaana Erkkilä-Hill (Artist), Michael Marnin Jacobs (Artist), Kalle Lampela (Artist), Leila Lipiäinen (Artist), Esa Meltaus (Artist), Pirjo Puurunen (Artist)

Research output: Artistic and non-textual formExhibitionArt in coproduction

Abstract

”Näyttelyssämme tarkastelemme kuvataiteen keinoin ilmiöitä, jotka ovat kätkeytyneet tietoisuudelta, vaikka ovat silmin havaittavissa. Näemme yhtä, ja yllättäen sen takana on jotakin muuta. Mitä kertovat hylätyt kylät, pellot, näkymätön kirjoitus? Mitä kohtaloita kätkeytyy maisemaan, esineisiin, paperin tuolle puolen?”

Näkymätön näkyvässä –näyttelyn toteuttavat kollektiivisesti Lapin yliopiston Taide- ja kulttuuriopintojen yksikön taiteilijaopettajat. Taiteilijat ovat osallistuneet useisiin näyttelyihin Suomessa ja kansainvälisesti viimeisten 30-vuoden ajan. Pitkänlinjan tekijät ovat toimineet erilaisissa luottamustehtävissä ja ryhmässä on useita palkittuja taiteilijoita.
Original languageFinnish
PublisherVoipaalan taidekeskus
Publication statusPublished - 13 Feb 2021
MoEC publication typeF2 Public partial realisation of a work of art
EventNäkymätön näkyvässä: Taiteiden tiedekunnan taide- ja kulttuuriopintojen yksikön näyttely - Voipaalan taidekeskus, Voipaala, Finland
Duration: 13 Feb 202111 Apr 2021

Field of science

  • Visual arts and design

Citation for this output