Multidimensional Tourism Institute

 • Postal addressShow on map

  PL122

  96101 Rovaniemi

  Finland

 • Visiting addressShow on map

  Yliopistonkatu 8 A

  Rovaniemi

  Finland

Organisation profile

Profile Information

Matkalla huipulle

Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin (MTI) muodostavat Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun matkailualan yksiköt.  Asiantuntijayhteisössä ovat mukana myös Rovaniemen koulutuskuntayhtymä REDU:n ja Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappian matkailu- ja liitännäisalojen asiantuntijat.

Toimimme matkailualan suunnannäyttäjänä ja luomme pohjaa koko toimialan paremmille toimintaedellytyksille. Pohjoinen on MTI:lle laboratorio, jossa on mahdollisuus testata uusia teorioita, toimintamalleja ja käytänteitä autenttisissa matkailukohteissa.


Matkailukoulutuksen kärjessä

Usean koulutusasteen ja oppilaitoksen rajat ylittävä yhteistyömme on Suomessa ainutlaatuista. Tuemme asiantuntijayhteisömme taustaorganisaatioiden matkailukoulutusta, vahvistamme yhteistyötä koulutusohjelmien kesken ja mahdollistamme joustavat opintopolut eri koulutusasteiden välillä sekä edistämme opiskelijoiden urapolkuja.

Uusinta tutkimustietoa

MTI:n asiantuntijat tekevät monitieteistä teoriaa kehittävää ja soveltavaa tutkimusta sekä osallistuvat matkailualan vastuulliseen kehittämiseen. Tutkimuksemme on kansaivälisesti tunnetetua ja tunnustettua. Tuoreimmat tutkimustiedot luovat vahvan pohjan MTI:n koulutuksen kehittämiseen sekä matkailualan ja -alueiden parissa tekemäämme kehittämistyöhön.


Palveluita matkailutoimijoille

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntija-, koulutus-, tutkimus- ja kehittämispalveluita. Palveluntarjoajana ehdoton vahvuutemme on matkailualan monipuolinen osaaminen - yhdistämme toiminnassamme eri koulutusasteiden näkökulmat ja pedagogisen osaamisen, tuoreimmat tutkimustiedot ja hankeosaamisen. Tarjoamme monipuolisia matkailualan koulutuspalveluita ja tuottamme ammattitaitoista ja osaavaa työvoimaa.

Fingerprint

Dive into the research topics where Multidimensional Tourism Institute is active. These topic labels come from the works of this organisation's members. Together they form a unique fingerprint.

Collaborations and top research areas from the last five years

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or