Welfare, Work and Citizenship

Organisation profile

Profile Information

Tutkimme hyvinvointia, työtä ja kansalaisuutta eri näkökulmista. Tutkimuksen kohteena ovat esimerkiksi osallisuus, sosiaaliset ongelmat ja oikeudet sekä poliittiset, sosiaaliset ja hallinnolliset rakenteet.

Tutkimusyhteisössä kohtaavat yhteiskuntatieteiden moninaiset näkökulmat ja tutkimusmenetelmät pohjoisten muuttuvien yhteisöjen ja ympäristöjen tutkimisessa. Tutkimusteemat pohjaavat yhteiskuntatieteiden tiedekunnan vahvaan kriittiseen ja kehittävään tutkimukseen ja hanketoimintaan hyvinvoinnista, työstä ja kansalaisuudesta.

Lisäksi tutkimusyhteisön tavoitteena on vahvistaa innovatiivisia tutkimusavauksia esimerkiksi hyvinvointijohtamisen ja hyvinvointioikeuden alueella.

Tutkimusyhteisömme

  • vahvistaa yhteiskuntatieteiden tiedekunnan monitieteistä hyvinvoinnin, kansalaisosallisuuden ja työn tutkimusta
  • luo uusia näkökulmia hyvinvoinnin, työn ja kansalaisuuden tutkimiseen ja ymmärtämiseen
  • vahvistaa nousevia tutkimussuuntauksia esimerkiksi tukemaan kansalaisten hyvinvointia uusiutuvissa palvelurakenteissa ja johtamista digitalisoituvassa yhteiskunnassa
  • tuo näkyväksi hyvinvoinnin, työn ja kansalaisuuden tutkimusta niin soveltavan tiedon kuin asiantuntijakeskustelun kentillä.

Fingerprint

Dive into the research topics where Welfare, Work and Citizenship is active. These topic labels come from the works of this organisation's members. Together they form a unique fingerprint.

Collaborations and top research areas from the last five years

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or